certArchive

Servicii

certARCHIVE administrează un sistem de arhive hibrid care constă în dezvoltarea unei soluții de digitizare a documentelor şi de arhivare a copiilor electronice ale documentelor fizice, în paralel cu arhivarea clasică.

certARCHIVE oferă soluții eficiente și sigure de externalizare a serviciilor de arhivare, ajutând organizațiile să reducă costurile, riscurile asociate și să eficientizeze activitatea de administrare, depozitare și protejare a documentelor.


 • Stocarea si managementul documentelor

  certARCHIVE oferă o gamă completă de serviii de management și stocare a documentelor de la simpla depozitare, până la proiecte integrate și proiecte speciale bazate pe criterii legale stricte.

 • serviciiimg2

  Scanare/Conversie digitală

  Scanarea unui document presupune realizarea unei copii digitale a documentulului fizic original, prin utilizarea unui echipament de scanare profesional.

 • serviciiimg3

  Servicii de distrugere securizată a documentelor

  Distrugerea documentelor se face respectând, în totalitate, principiul confidentialității și utilizând tehnologii moderne și accesibile din punct de vedere financiar.

 • arhivare electronica alt

  Arhivare electronică

  Serviciul de arhivare electronică cu valoare legală reduce cu peste 70% costurile asociate tipăririi, transmiterii și păstrării documentelor pe termen lung, asigurând totodată siguranță deplină.

 • serviciiimg5

  Servicii de organizare a fondului arhivistic

  Soluția perfectă pentru gestionarea și organizarea fondului arhivistic conform legiilor in vigoare.

 • serviciiimg6

  Consultanță

  certARCHIVE oferă servicii de consultanță privind prevederile legale aferente arhivării diferitor tipuri de documente.

 • Eliberare adeverinte

  Servicii de eliberare a adeverințelor

  Angajații sau foștii angajati ai societăților comerciale a căror arhivă de documente este administrată de certSIGN pot solicita eliberarea adeverințelor care să le ateste vechimea, sporurile și grupa de muncă.

certArchive